Solfilm

New Image monterar solskyddsfilmen IRP™ med Nano-keramiskt material med den senaste tillverkningsprocessen (nano-hybrid carbon) som tillverkas i världens mest tekniskt avancerade anläggning.

Solfilm Fastighet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut elit tellus, luctus nec.

Säkerhetsfilm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut elit tellus, luctus nec.

Solfilm fordon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut elit tellus, luctus nec.

Energibesparings film

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut elit tellus, luctus nec.

Solskyddsfilm till fordon

Vår solfilmsserie till fordon är en icke-reflekterande “svart” finish som ger en exceptionellt skydd mot värme och UV-skydd med high-end prestanda utöver det vanliga.

Dessutom är vår solfilm “signalvänlig teknik” som inte orsakar störningar med mobiltelefon, radio eller GPS systemet som vanliga solfilmer kan orsaka.

– Reducerar IR-strålning med 87%.
– Klar sikt ut genom filmen trots mörkaste filmen.
– Reducerar skadlig UV-Strålning med 99%.
– Ger insynsskydd för nyfikna ögon.
– Mindre påverkan på AC, vilket ger lägre bränsleförbrukning.
– Sammanhåller glaset vid kollision.
– Livstidsgaranti på material.
– 5 olika toningsgrader alltid på lager.

Solskyddsfilm till fastighet

-Skydd mot solens UV-strålning
– Värmereflekterande
-Energi besparing
-Bättre sikt

Energibesparing
Uppvärmning, luftkonditionering, persienner och belysning har en avgörande inverkan på fastighetens totala driftskostnad och detta märks tydligt i samband med ständigt stigande energipriser. Solvärmen under sommarmånaderna kan öka fastighetens värmebelastning med upp till 60%. Effektiv användning av våra solskyddsfilmer kan minska solvärmen med upp till 77% och minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning och bidra till effektivare temperaturreglering.

Ökad komfort
Solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter. Våra solskyddsfilmer minskar värmen från solen och ger ökad komfort. En idealisk arbetsmiljö ska varken vara för varm eller kall och utnyttja det naturliga ljuset optimalt. För varje grad över 23 °C minskar produktiviteten med så mycket som 5%. Solskyddsfilm hjälper dig att skapa en optimal bekväm miljö.

Minskad blekning
UV-strålning är den största bidragande orsaken till färgblekning och degenerering av många material.
Ingen film kan helt och hållet stoppa blekningen, men i alla solskyddsfilmer minskar den skadliga strålningen med upp till 99.9% och saktar därigenom ned blekningsprocessen.
Solkyddsfilmer är även idealiska för att skydda utställda artiklar i skyltfönster, gallerier och möbler och förlänger livslängden och färgäktheten på dina tillgångar.

Minskad bländning och reflektioner
Att titta på en datorskärm i bländande solljus kan vara frustrerande.
Våra solskyddsfilmer minskar bländningen avsevärt och ansträngningen för ögonen.
Eftersom många av våra filmer inte använder metalliska komponenter, är filmen knappt synlig efter applicering och medför inga oönskade invändiga eller utvändiga reflektioner (upp till 1% lägre reflektionsfaktor jämfört med glas utan film) och påverkar inte byggnadens utseende.

Glassplitterskydd
Våra solskyddsfilmer ger ett extra skydd mot söndriga glas, filmen binder ihop glaset vid olycka eller vid skadegörelse.

Säkerhetsfilm

Gör vardagen säkrare

Fönsterskydd vid inbrott och stöld
Newimage fönsterskyddsfilmer kan avvärja inbrottsförsök tack vare att fönsterfilmen håller glaset på plats efter att fönstret har krossats. Kriminella får inte snabbt tillträde till lokalen för att stjäla värdeföremål. Filmens draghållfasthet gör det också mycket svårt att göra inbrott genom fönstret. Ofta händer det att fönsterfilmen försvårar inbrottsförsöket till den grad att förövarna ger upp och går vidare.

Fönsterskydd mot klotter
Skyddsfilmer kan monteras på utsidan av fönster eller speglar för
att skydda mot skadegörelse. När en vandal spraymålar, målar, skriver, ristar eller till och mer etsar någonting på fönstret är det enbart filmen som skadas. Filmen fungerar som slitlager och kan enkelt bytas. Glasytan kan återställas till sin forna glans till en bråkdel av kostnaden för nytt glas. Denna tillämpning är särskilt praktisk för tåg och busshållsplatser där vandalism är vanligt förekommande.

Fönsterskydd mot politiska oroligheter
I princip inga länder, samhällen, kulturer eller fastigheter är immuna mot terroristhot eller kravaller. Av denna anledning bör fastighetsägare och förvaltare vara mer medvetna än någonsin om sitt ansvar för fastighetens boende och egendom, i synnerhet i samband med stora offentliga eller politiska evenmang samt sportevenemang.
En säker miljö är i detta fall högsta prioritet. Medan ökad säkerhet inte alltid kan garantera att en byggnad inte drabbas, kan försiktighetsåtgärder som Solfilmsmontage säkerhets- och splitterskyddsfilm minimera skadorna och de ekonomiska förlusterna. I händelse av politiska oroligheter kan installationen av säkerhets- och splitterskyddsfilm demonstrera att fastighetsägaren har agerat ansvarsfullt och har vidtagit åtgärder för att skydda fastigheten och dess invånare.

Fönsterskydd vid sprängattentat

Hur obehagligt det än låter, är sprängattentat en verklighet i vår värld. En explosion förvandlar oskyddade fönster till livsfarliga splitterprojektiler som ofta orsakar mer personskador än själva explosionen. Krossade fönster släpper dessutom in tryckvågen från explosionen vilket ger ytterligare följdskador. Solfilmsmontage erbjuder säkerhets- och splitterskyddslm filmer som har undergått stränga sprängtester enligt globala standarder och kan begränsa skadorna från sprängattentat och rädda liv. 90% av personskadorna vid en explosion orsakas av flygande glassplitter.

Offertförfrågan Solfilm.

Här kan du begära offert på dina önskemål.

Namn (*)

Email adress (*)

Telefon nr (*)

Företag (*)

Ditt meddelande (*)

Genom att använda detta formulär godkänner och samtycker du att vi tar del av dina personuppgifter

ADRESS

Processvägen 2B
Mölnlycke, 435 33
031-708 42 24
info@newimage.se

NYHETSBREV