Event & Expo

Det mest kostnadseffektivt sätt att synas mobilt

Roll-up

NewImage-Icon-Beachflag

Strandflaggor

Displaysystem

NewImage_Tält

Tältlösningar

ROLL-UPS

Elegant och professionellt sätt att presentera ditt företag.

Det mest populära exposystemet, universellt sätt att presentera din produkt, varumärke, företag eller information. En perfekt lösning under konferenser, evenemang men också som en permanent annonsering.

En stor yta för tryckning och grafisk presentation gör att ditt meddelande alltid syns. Aluminiumkassett skyddar trycket från skador under transport. Enkel installation, bekväm transport och möjlighet att byta grafik gör användningen mycket populär på alla ställen.

DISPLAYSYSTEM

Våra enkla och justerbara displaysystem för stora bilder är fungerar perfekt på många olika sätt när du vill marknadsföra eller förmedla din information. Du forma de beroende på dina förutsättningar. Displaysystemen är lätta att både montera och demontera och kräver varken verktyg längre monteringstid.

STRANDFLAGGOR

Den perfekta lösningen för annonser på alla ställen, både för inomhus och utomhus bruk.

Flaggor är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig. De kan ses från ett stort avstånd i många olika storlekar. Det lätta monteringssystemet, med ett stort utbud av tillbehör och baser, gör att ert budskap kommer synas vart man än tar det. Vi erbjuder kompletta produkter: universell mast, tillbehör och tryckt på speciellt tyg flaggskepp 115g med B1 Fireproof Cetrificate. En tunnel är också gjord av ett flaggmaterial. En speciell ytbehandling innebär snabb montering på masten.

EXPO & EVENT TÄLT

Våra expo & event tält är lätta att både montera och demontera på bara några minuter. De passar utmärkt till expon eller idrotts event, för att synas men är också ett perfekt skydd mot dåligt väder.

Kataloger

New Image Displaysystem - PDFbild-01

New Image Displaysystem

New Image Tält - PDFbild-01

New Image Tält

New Image Uppblåsbart - PDFbild-01

New Image Uppblåsbart

EVENT & EXPO

Offertförfrågan Event & Expo.

Här kan du begära offert på dina önskemål.

Namn (*)

Email adress (*)

Telefon nr (*)

Företag (*)

Ditt meddelande (*)

Genom att använda detta formulär godkänner och samtycker du att vi tar del av dina personuppgifter

ADRESS

Processvägen 2B
Mölnlycke, 435 33
031-708 42 24
info@newimage.se

NYHETSBREV